Захопливі безплатні події у Робоклубі за підтримки Street Child

У Робоклубі відбулись захопливі безплатні події за підтримки Street Child у рамках проєкту «Запобігання ризиків у сфері захисту дітей, надання послуг із захисту і підтримки дітям з категорій найвищого ризику у Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Сумській, Дніпропетровській, Харківській, Чернівецькій та Чернігівській областях», у яких взяли участь більше 100 дітей нашого міста!

28 квітня та 2 травня ми провели творчо-технологічні майстер-класи з декорування писанок до Великодня. Під час заняття діти конструювали на базі Lego Wedo 2.0 рухомий механізм, на який закріпляли дерев'яні яйця. Після створення конструкції учні програмували її на певну швидкість обертання. Під час руху механізму учасники за допомогою фломастерів розфарбовували свої писанки.

8 травня відбувся цікавий майстер-клас Lego-конструювання для найменших робототехніків!
Діти складали та програмували головного героя мультсеріалу - життєрадісного веселуна Губку Боба Квадратні Штани, який разом зі своїми приятелями постійно потрапляють у всілякі кумедні ситуації. Учасники створили неймовірні конструкції, що рухались та зарядили позитивом кожну дитину! 

9 травня ми організували пізнавальні заняття з виготовлення LED-листівок до Дня Матері.
Протягом майстер-класів діти познайомились з поняттям електричне коло та створили його самостійно для того, щоб лед-ліхтарик працював. Учасники доповнили свої креативні листівки чудовими малюнками та теплими побажаннями для найрідніших!

11 травня відбувся воркшоп для підлітків – створення 2D анімації до Дня Матері.
Під час майстер-класу учасники познайомились з програмним середовищем DragonBones, яке варто вважати справжнім скарбом для кожного молодого аніматора! Учні створили власні привітальні “живі” листівки, якими привітали своїх мам! 

12 травня провели ще два креативні майстер-класи – швидкісне складання кубика Рубіка для дітей від 7 років!
Під час воркшопів учні працювали з кубиками 3х3. Діти вивчали схему, як скласти “гармонійний візерунок” на кожній із сторін, а також, як повернути головоломку в початковий стан!

Участь в усіх подіях, які проведено RoboclubIF в рамках проєкту, є безоплатною.

Інформацію про майбутні події шукайте на сторінках RoboclubIF у Facebook/ Instagram та реєструйтесь за посиланням у дописах до кожної активності. 

До зустрічі у RoboclubIF.

#streetchildukraine #streetchild #допомогадітям #Україна

Читайте також

Команда ГО“РобоклубІФ” провела стратегічну сесію.

Команда ГО“РобоклубІФ” провела стратегічну сесію.

17/06/2024
Проєкт спільно з StreetChild

Проєкт спільно з StreetChild

30/05/2024
Майстер-класи з 2D анімації у Тлумацькому ліцеї

Майстер-класи з 2D анімації у Тлумацькому ліцеї

27/05/2024
Дискусійні зустрічі у Тлумацькому ліцеї

Дискусійні зустрічі у Тлумацькому ліцеї

23/05/2024

Контакти

Напишіть нам