Наша команда ГО “РобоклубІФ” провела стратегічну сесію

25-26 травня команда ГО “РобоклубІФ” провела стратегічну сесію.

25-26 травня наша команда ГО “РобоклубІФ” провела стратегічну сесію, спрямовану на розробку місії, візії та цілей організації, а також на планування діяльності на найближчі 6-12 місяців. Це були два дні інтенсивної та надзвичайно продуктивної роботи!

В перший день ми аналізували наші сильні сторони, визначали основні напрямки впливу, працювали над особистими та спільними цінностями.
Другий день ми присвятили деталізації цілей, визначенню візії та місії, а також формуванню стратегічного плану. Завершили сесію рефлексією та обговоренням майбутніх кроків.

Цей досвід дозволив нам сформувати ефективну стратегію розвитку, краще зрозуміти, куди ми рухаємось і як досягати поставлених цілей.

Дякуємо нашій фасилітаторці Соломії Зінець-Мацишин, за її винятковий внесок у цей процес. Завдяки її досвіду та неперевершеним навичкам комунікації, ми змогли ефективно розробити та пропрацювати поставлені задачі 💪✨

Разом ми стали ще ближчими до реалізації наших цілей! Дякуємо команді за енергію, ідеї та відданість.
Рухаємося вперед до нових вершин! 🚀

Стратегічна сесія відбулась в рамках проєкту «Запобігання ризиків у сфері захисту дітей, надання послуг із захисту і підтримки дітям з категорій найвищого ризику у Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Сумській, Дніпропетровській, Харківській, Чернівецькій та Чернігівській областях». Дякуємо за підтримку Street Child Ukraine та Тетяні Бондар - координаторці зі зміцнення потенціалу Street Child Ukraine, ми дуже вдячні за вашу віру в нашу команду та нашу місію.

Читайте також

Проєкт спільно з StreetChild

Проєкт спільно з StreetChild

30/05/2024
Майстер-класи з 2D анімації у Тлумацькому ліцеї

Майстер-класи з 2D анімації у Тлумацькому ліцеї

27/05/2024
Дискусійні зустрічі у Тлумацькому ліцеї

Дискусійні зустрічі у Тлумацькому ліцеї

23/05/2024
Робототехніка для дітей з порушеннями слуху

Робототехніка для дітей з порушеннями слуху

14/05/2024

Контакти

Напишіть нам