З крутими оновленнями Робоклуб прямує у 2020 рік!

Робоклуб у постійному русі, старанно працює та розвивається задля успішного майбутнього кожної дитини!

Ми раді оновлювати навчальну програму та щасливі розпочинати нові курси – відкривати нові можливості для дітей!

Тож у 2020 рік Робоклуб увійде з крутими оновленнями! У січні проведемо незабутній, захопливий та приголомшливо цікавий денний табір "WinterRoboCamp" для дітей 6-12 років! А вже з лютого стартує корисний курс "Java програмування з нуля" для дітей від 13 років!

З 9 по 17 січня у Робоклубі відбудеться табір WinterRoboCamp

Протягом табору діти поринуть у цікаву атмосферу Lego-конструювання, будуть крафтити за методикою Design Squad, що розроблена інженерами Nasa, а також проектуватимуть неймовірно круті механізми та винаходи!

Кожен день учасників буде наповнений активними іграми, спрямованими на розвиток соціальних навиків, зосередження уваги, роботи в команді та навиків, що допомагають виявляти та вирішувати виклики.

WinterRoboCamp – це табір, де діти матимуть змогу не тільки відпочити, а й отримають нових друзів, багато позитивних емоцій та яскраві, теплі спогади на цілий рік!

Також є можливість обрати зручний час відвідування табору, адже протягом січня працюватимуть дві зміни. Перша зміна триватиме 3 дні: з 9 по 11 січня 2020 р. Друга зміна - 5 днів: з 13 по 17 січня 2020р. Завдання, челенджі та мейкерство у змінах будуть повністю відрізнятися, тож охочі зможуть відвідати обидва табори!

Тривалість однієї зміни: 3 (9 - 11 січня) або 5 (13 - 17 січня) днів. Зареєструватися можна  у 2 групи:

  • для дітей віком 6-8 років;
  • для дітей віком 9-12 років.

Вартість табору за 3 дні складає 1050 грн., за 5 днів - 1700 грн. Включно з гарячим, свіженьким обідом та перервою на перекус. Для клієнтів Робоклубу знижка - 10%.

Реєструйтесь вже зараз за посиланням: https://forms.gle/GvSpsCMZ9HrRebJr7 або номерами телефону: 0985645211 / 0995439522.

Детальну інформацію читайте на сайті: http://www.roboclub.if.ua/course/dityachii-dennii-tabir-winterrobocamp

Проведіть незабутні зимові канікули у Робоклубі!🤩

З лютого розпочинається навчання на курсі "Java програмування з нуля"

Курс познайомить учнів з базовими концепціями та технологіями програмування на мові Java. Він адаптований спеціально для дітей у віці від 13 років. Учням не обов’язково мати попередній досвід у програмуванні, адже процес навчання розпочинається з вивчення найпростіших основ, а завершується створенням власних веб-аплікацій чи мобільного додатку. Викладач-спеціаліст з ІТ-компанії забезпечить учням якісне навчання та максимально швидкий результат. 

Акцент навчання зроблений на проходженні Java Professional Certification від компанії Oracle. Такий сертифікат є значною перевагою та підтвердженням знань програміста для більшості ІТ-компаній. Мова Java допомагає створювати програмні забезпечення більше, ніж десяти мільйонам компаній по всьому світу. Тож, тим, хто бажає досягти успіху та пов’язати професійну діяльність з ІТ, курс обов’язково допоможе. 

Курс розрахований на 12 місяців навчання (2 р. / тиждень). Тривалість одного заняття – 1,5 год. Вартість – 1200 грн. за абонемент на 8 занять / місяць.

Реєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/c6FS74dGmZGveF996 або номерами: 0995439522 / 0985645211. 

Мова Java допомагає створювати програмні забезпечення більше, ніж десяти мільйонам компаній по всьому світу. Тож, тим, хто бажає досягти успіху та пов’язати професійну діяльність з ІТ, курс обов’язково допоможе!

У Робоклубі майбутнє! Чекаємо на Вас!

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам