У Робоклубі успішно триває навчання для дітей з порушеннями слуху

У Робоклубі успішно триває навчання з основ візуального програмування, робототехніки та розвитку інженерної думки для дітей з порушеннями слуху віком 8-11 років у рамках проєкту “KidsCREATE”, що фінансується за ґрантової програми Urban Space 100.

За час реалізації проєкту учасники створили вже безліч цікавого й незвичайного! Щоуроку діти конструюють все більш складні механізми. А цьогоріч освоюють ще й візуальну мову програмування Scratch: створюють різноманітні прості ігри, анімації у програмному середовищі! Середовище Scratch орієнтовано, перш за все, на дітей та початкове знайомство з основними концепціями та ідеями програмування.

Завдяки комплексним заняттям з робототехніки й програмування учні легко розвивають дрібну моторику, просторове мислення, логіку, навики командної роботи. Окрім цього, учасники розвивають й інженерне мислення: у рамках проєкту відбулось вже два заняття, на яких діти створили три винаходи з підручних матеріалів за методикою Design Squad.

Під час занять діти не тільки покращують розумові здібності, а й весело проводять час! Учасники проєкту реалізовують ідеї та творять красу! Наприклад, з нагоди Дня матері діти створили чарівні листівки для своїх найрідніших!

Одне з наприємніших досягнень проєкту – дружня атмосфера. Учасники злагоджено працюють, допомагають один одному, обмінюються ідеями. Це не звичайні уроки робототехніки, це заняття, де діти захопливо проводять час, із задоволенням відвідують та, на які з нетерпінням чекають!

 

 

Щиро дякуємо викладачам курсу, які зрозуміло, пізнавально та у цікавій формі проводять заняття й заохочують дітей до навчання!

Старанність учнів, їх досягнення й бажання розвиватись надихають кожного! Продовжуємо захопливі заняття у Робоклубі!

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам