У Робоклубі стартував проєкт “KidsCREATE”

6 грудня у “Робоклубі” розпочалось навчання з основ візуального програмування, робототехніки та розвитку інженерної думки для дітей з порушеннями слуху віком 8-11 років у рамках проєкту “KidsCREATE”.

Протягом п’яти місяців під час безкоштовних інтегрованих занять 12 дітей з порушенням слуху навчатимуться робототехніки на базі конструкторів серії Lego Education й візуального програмування на базі Scratch, а також розвиватимуть інженерну думку завдяки створенню винаходів за методикою Design Squad.

У приємній, затишній та дружній атмосфері у колі учасників проєкту, їх батьків та вчителів ми дали початок важливого та цінного проєкту “KidsCREATE”. Під час відкриття проєкту діти та їх батьки із задоволенням ділились позитивними відгуками щодо такої ініціативи. Учасники з нетерпінням чекали старту, адже це можливість для кожного не тільки отримати корисні навики зі сфери конструювання та програмування, а й чудова нагода для нових знайомств, початку дружби, розвитку навичок комунікабельності та відкритості до навколишнього світу.

Команда ГО “РобоклубІФ” щиро вдячна кожному, хто долучається до підготовки та проведення проєкту. Зокрема, дякуємо за ґрантову підтримку Urban Space 100, за співпрацю КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Івано-Франківська» в особі її керівника  Зореслави Гретчук та викладачам курсу Наталі Лукинів і Юлія Коваль. Також вдячні за підтримку протягом всього проєкту координаторці ґрантової програми Urban Space100 Аліні Корнутій.

Ініціатива проєкту “KidsCREATE” є цінною для міста, адже надає можливість отримувати знання у сфері інноваційних технологій тим дітям, в яких раніше такої можливості не було. Також проєкт підвищує увагу громади до прав кожної дитини мати вільний доступ до технічної освіти, особливо дітей з різними освітніми потребами.

Натхненні позитивними враженнями, приємними емоціями та дитячими досягненнями, продовжуємо реалізацію успішного навчання!

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам