Робоклуб проводить заняття у садку "Первісток"

Заняття від Робоклубу в садку! Команда Робоклубу розпочала навчання для найменших винахідників у приватному садку «Первісток»!

Для досягнення успіху в майбутньому потрібно знайти правильний шлях ще в дитинстві. Займаючись робототехнікою вже з малого віку, дитина розвиває творчі здібності, корисні навички, отримує необхідні знання для професій майбутнього. Робототехніка об’єднує програмування, алгоритміку, логіку, механіку, математику, проектування та фізику. Створюючи щось цікаве та незвичайне, дитина вчиться любити точні науки.

Тож команда Робоклубу розпочала проводити такі важливі заняття й для учнів садочка. Вже з першого уроку діти захопливо конструювали, освоювали програмування та отримували не тільки задоволення від процесу, а й користь.

Кожне заняття у садку розпочинається з обговорення теми, навчаємо дітей самоорганізації та підготовки до навчання. Конструювання механізмів відбувається у форматі командної роботи. Це дає змогу дітям розвинути терплячість та оцінювання своїх результатів на рівні інших. Учні конструюють за інструкцією, розвивають моторику рук та просторове мислення, створюють власну історію та реалізовують її через програмування. Кожен урок має логічне завершення, саме так діти розвивають ще одну важливу навичку – завжди доводити справу до кінця. А після заняття учні отримують наліпки за свої досягнення.

Найкращі напрацювання Lego, які люблять діти зі всього світу, у поєднанні з оригінальним "робоклубівським" підходом та авторськими матеріалами допомогають малюкам, граючись, отримати базові поняття і навички, важливі для майбутнього.

Веселе проведення часу, цікавий досвід та нові знання, а найкращий результат такого навчання – щасливі очі дітей, що сяють від захоплення корисною справою!

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам