Реалізація проєкту «Освіта у надзвичайних ситуаціях»

З вересня 2022 року по березень 2023 року, ГО «РобоклубІФ» у співпраці з ГО «Д.О.М.48.24», за підтримки Міжнародної благодійної організації Street Child успішно реалізовували проєкт «Освіта у надзвичайних ситуаціях».

Мета проєкту – за допомогою 11 безпечних просторів для дітей у різних громадах Івано-Франківської області надати психологічну підтримку і доступ до навчання дітям, які постраждали внаслідок повномасштабної війни.

Протягом всього періоду реалізації проєкту «Освітній простір» при «РобоклубІФ» відвідали 1400 дівчат і хлопців від 5 до 17 років. Основна категорія учасників – діти ВПО, які переїхали у безпечний Івано-Франківськ зі східних та південних областей України.

Дітям та підліткам надавалась психологічна підтримка, доступ до дистанційного навчання та консультаційна допомога у навчанні, зокрема, з фізики і математики.

У рамках проєкту відбувались зустрічі «Клубу розвитку підлітків», де діти у теплій, комфортній атмосфері знаходили друзів, дізнавались цікаві факти,  отримували нові знання із загальносуспільних тем, грали в настільні ігри й тепло спілкувались. Також започаткували розмовний клуб українською "Веселі теревені" для підлітків, психологічні тренінги на тему «Як допомогти собі в стресовій ситуації». Для дітей молодшого шкільного віку проводились заняття з інформатики, цікавої української, майстер-класи з інженерного мейкерства та творчі зустрічі.

Дякуємо за підтримку ініціативи ГО «Д.О.М.48.24», благодійній організації Street Child UK, а також вчителям, які із задоволенням долучились до проєкту, створювали цікаві заняття для дітей та ділились своїми знаннями!

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам