Реалізація проєкту «Освіта у надзвичайних ситуаціях»

З вересня 2022 року по березень 2023 року, ГО «РобоклубІФ» у співпраці з ГО «Д.О.М.48.24», за підтримки Міжнародної благодійної організації Street Child успішно реалізовували проєкт «Освіта у надзвичайних ситуаціях».

Мета проєкту – за допомогою 11 безпечних просторів для дітей у різних громадах Івано-Франківської області надати психологічну підтримку і доступ до навчання дітям, які постраждали внаслідок повномасштабної війни.

Протягом всього періоду реалізації проєкту «Освітній простір» при «РобоклубІФ» відвідали 1400 дівчат і хлопців від 5 до 17 років. Основна категорія учасників – діти ВПО, які переїхали у безпечний Івано-Франківськ зі східних та південних областей України.

Дітям та підліткам надавалась психологічна підтримка, доступ до дистанційного навчання та консультаційна допомога у навчанні, зокрема, з фізики і математики.

У рамках проєкту відбувались зустрічі «Клубу розвитку підлітків», де діти у теплій, комфортній атмосфері знаходили друзів, дізнавались цікаві факти,  отримували нові знання із загальносуспільних тем, грали в настільні ігри й тепло спілкувались. Також започаткували розмовний клуб українською "Веселі теревені" для підлітків, психологічні тренінги на тему «Як допомогти собі в стресовій ситуації». Для дітей молодшого шкільного віку проводились заняття з інформатики, цікавої української, майстер-класи з інженерного мейкерства та творчі зустрічі.

Дякуємо за підтримку ініціативи ГО «Д.О.М.48.24», благодійній організації Street Child UK, а також вчителям, які із задоволенням долучились до проєкту, створювали цікаві заняття для дітей та ділились своїми знаннями!

Читайте також

Команда ГО“РобоклубІФ” провела стратегічну сесію.

Команда ГО“РобоклубІФ” провела стратегічну сесію.

17/06/2024
Проєкт спільно з StreetChild

Проєкт спільно з StreetChild

30/05/2024
Майстер-класи з 2D анімації у Тлумацькому ліцеї

Майстер-класи з 2D анімації у Тлумацькому ліцеї

27/05/2024
Дискусійні зустрічі у Тлумацькому ліцеї

Дискусійні зустрічі у Тлумацькому ліцеї

23/05/2024

Контакти

Напишіть нам