Проєкт “KidsCREATE” – переможець ґрантової програми

6 грудня о 10:30 у “Робоклубі” розпочинається навчання з основ візуального програмування, робототехніки та розвитку інженерної думки для дітей з порушеннями слуху віком 8-11 років у рамках проєкту “KidsCREATE”.

Впродовж жовтня-серпня 2019-2020 рр. команда ГО “РобоклубІФ” успішно реалізувала дві частини проєкту “KidsDo”. 18 дітей з порушеннями слуху мали можливість пройти безкоштовні інтегровані заняття з робототехніки та візуального програмування на базі конструкторів серії Lego Education. Наразі розпочинається реалізація наступного навчального модулю - проєкт “KidsCREATE”. Мета нового проєкту і надалі підтримувати уже створене навчальне середовище ІТ-освіти, адаптувати наступну частину навчальної програми з основ візуального програмування,  робототехніки та розвитку інженерної думки, що викладається у Робоклубі, для дітей з особливими освітніми потребами у віці 8–11 років. 

Ініціатива проєкту “KidsCREATE” є цінною для міста, адже надає можливість отримувати знання у сфері інноваційних технологій тим дітям, в яких раніше такої можливості не було. Також проєкт підвищує увагу громади до прав кожної дитини мати вільний доступ до технічної освіти, особливо дітей з різними освітніми потребами. 

“KidsCREATE” реалізується в рамках  ґрантової програми Urban Space 100 та у співпраці з Івано-Франківським Інклюзивно-ресурсним центром.

Навчання відбуватиметься в приміщенні ГО “РобоклубІФ”, що знаходиться в інноваційному центрі Промприлад.Реновація.

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам