Підійшов до завершення проект KidsDo

У Робоклубі підходить до завершення навчання з робототехніки та програмування для дітей з порушеннями слуху в рамках проекту “KidsDo”.

“KidsDo” є одним із шести переможців грантової програми Urban Space 100. Проект покликаний створити зручне та ефективне навчальне середовище початкової ІТ-освіти для дітей з особливими освітніми потребами.

✅Протягом трьох місяців діти вивчали основи робототехніки та програмування на базі Lego Wedo 2.0, створювали захопливі проекти та здобували корисні навики самоорганізації, командної роботи, проектного менеджменту, розвивали дрібну моторику, здатність до концентрації та просторове мислення. Учні досягли певного успіху в сфері, що до цього часу була для них мало відомою, розширили кругозір та знайшли нових друзів!✅

Учасниками “KidsDo” були діти віком 7-8 років, які навчаються на інклюзивній формі навчання у закладах загальної середньої освіти міста Івано-Франківськ та у спеціальних загальноосвітніх школах-інтернатах для дітей з порушеннями слуху. Юні винахідники старанно навчались, йшли до мети, реалізуючи поставлені перед собою завдання. А деякі учні навіть зробили близько десяти додаткових проектів, що не входили у навчальну програму!

✅У завершальний день “KidsDo” кожен із дітей отримав диплом за плідне, сумлінне навчання. Батьки, діти й вся команда, що долучилась до проекту, спілкувались та ділились враженнями у приємній атмосфері за чашкою чаю і смаколиками.✅

Команда Робоклубу висловлює щиру подяку Urban Space 100 за фінансову підтримку та можливість реалізувати наші задуми в реальність! Дякуємо за активну співпрацю КУ “Інклюзивно-ресурсний центр Івано-Франківська” в особі її керівника Зореслава Гретчук, викладачам курсу Наталі Лукинів та Вікторії Крекотень, які із задоволенням навчали дітей, здобувши перед цим необхідні знання задля проведення проекту! Та вдячні батькам за прагнення забезпечити своєму чаду успішне майбутнє та їх дітям, які подають відмінний приклад у бажанні навчатись та пізнавати світ по-новому!

🤗Наш проект є цінним не тільки для його учасників, а й загалом для міста, адже надаючи можливості займатись робототехнікою тим діткам, в яких до проекту такої можливості не було, ми підвищуємо увагу громади до прав кожної дитини мати вільний доступ до технічної освіти та розширюємо межі освітньої привабливості міста.

Разом йдемо вперед, готуємо нові грандіозні проекти! Разом відкриваємо нові можливості для кожної дитини!🤩

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам