Перший Підлітковий Хакатон

Це було круто!

Перший Підлітковий Хактон у Франківську відбувся і чим же він нам запам’ятався?

9 драйвових годин для 25 учасників, що об’єдналися в 5 команд. 5 крутих презентацій проектів, які розроблялися підлітками за менторської підтримки спеціалістів Івано-Франківських ІТ-компаній - .


Sweet Home - система розумного будинку, що об’єднує розумні елементи від різних виробників в одну екосистему і керується через один мобільний додаток
Roboclub App - мобільний додаток, що допоможе зорієнтуватися у розкладі операторів позашкільної технічної освіти, отримувати сповіщення та нагадування про заняття, тримати під рукою довідкові матеріали про освітні технічні інструменти.
Easy Price - мобільний додаток, що зчитує інформацію із цінниками з іноземною валютою і конвертує в гривні, використовуючи актуальні дані з офіційного сайту НБУ
Eco city - система моніторингу стану забрудненості повітря в місті, зібрана на базі відкритої платформи Arduino. Дані збираються на спеціалізованому сайті і доступні для всіх бажаючих.
Clean IF - система роздільного збору сміття, яка пропонує людям здавати відсортоване сміття і отримувати спеціальні чеки у вигляді QR-кодів, що надають право на знижку в мережах роздрібної торгівлі міста.

Дебати суддівської колегії затягнулися майже на півгодини і були дуже “гарячими”. Любомиру Ходаку, Ірині Рубіс, Василю Боднаруку, Колі Федоріву, Назару Курнику - було важко вибрати. Дійсно важко. Кожен проект був унікальним і досить непогано, як для підліткового, пропрацьований. Однак переможцем може стати тільки один і ним стала команда Easy Price.


Переможці отримали кілька приємних та солодких сюрпризів від наших партнерів, але головною винагородою став сертифікат на 100% знижку на навчання в Університеті Короля Данило.


Ну й звісно місце в історії, Переможець Першого Підліткового Хакатону в Івано-Франківську - це звучить солідно;)


Хакатон відбувся за активної участі та допомоги багатьох людей, команд і компаній.Дякуємо їм  - Івано-Франкіський ІТ-кластер, УКД, Softserve, V.I.Tech, BlueBird, Coax, Webmil, ФРІ, ІТраллі, Франківська майстерня, UA:Карпати, Департамент освіти МВК.


А також за грантової підтримки громадського ресторану Urban Space 100!


Всі фото з подій в альбомі за посиланням - https://goo.gl/JHuRwg

https://youtu.be/3TMpfonYCDo

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам