Команда Робоклубу навчає школярів у "Першій ластівці"

Робоклуб у школі! Цьогоріч команда Робоклубу навчає конструювання й програмування учнів приватної школи-садка «Перша ластівка»!

Щотижня учні 1,2 та 3 класів отримують знання з робототехніки, конструюють та програмують на базі Lego Education Wedo 2.0. Головна перевага вивчення робототехніки - практичний формат, що допомагає легко розвинути дрібну моторику, просторове мислення, навички самоорганізації, проектне мислення.

Робототехніка є одним із найбільш заохочувальних видів діяльності, який допомагає зацікавити дітей в інноваційних технологіях. Саме таке проведення часу допомагає задовольнити потребу у вивченні природничих наук, інженерії, математики. Протягом дня діти займаються шкільними, навчальними дисциплінами, а урок робототехніки стає для них веселим позакласним заняттям, де можна весело провести час, та водночас отримати корисні знання. Програмуючи роботів, учні можуть зрозуміти, на що вони здатні, і повірити у свої здібності.

Крім, основної частини уроку, важливу роль відіграє підготовка та рефлексія. На початку заняття ми разом налаштовуємо емоції та самодисципліну на продуктивну роботу. Це допомагає дітям конструювати зосереджено, старанно та з відмінним настроєм. Командна робота - ще одна необхідна складова кожного уроку, саме так діти навчаються працювати у команді, допомагати один одному та розвивають терплячість й об’єктивне оцінювання своїх результатів на рівні інших. А по завершенню уроку відбувається рефлексія, обговорення отриманих знань та навичок, досягнень чи труднощів, з якими діти стикнулись під час уроку.

Спостерігаючи за емоціями та враженнями дітей, можемо, впевнено сказати, що уроки робототехніки - заняття, яких діти з нетерпінням чекають, адже захоплені новим досвідом та своїми досягненнями! 

Наша команда радіє співпраці з приватною школою “Перша ластівка” та старанності її учнів, із задоволенням продовжуємо уроки від Робоклубу!

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам