Команда ГО "РобоклубІФ" успішно реалізувала безплатні проєкти для дітей

Дітям необхідне щасливе дитинство!💙💛Корисні заняття, цікаві ігри, яскраві емоції, дружня атмосфера - це те, завдяки чому діти відволікаються, розвиваються та радіють, незважаючи на навколишні обставини!🙌🏻Тож задля підтримки стійкості та ресурсності школярів протягом трьох місяців команда ГО «РобоклубІФ» реалізовувала корисні та захопливі ініціативи!

✅ГО «РобоклубІФ» спільно з ГО «Смарт Освіта» та з іншими освітніми закладами Івано-Франківська успішно провели проєкт «ФранКоло», де учасники мали можливість безплатно вивчати конструювання, а також відвідувати майстер-класи, розвивальні уроки, вивчати англійську та креативне письмо.

📌У рамках ініціативи «ФранКоло» заняття від «Робоклубу» відвідали більше 75 дітей! Щотижня ми навчали учасників створювати прості, цікаві інженерні конструкції та поробки з підручних матеріалів за методикою Design Squad. Такі уроки є ефективним інструментом для цікавого та результативного навчання дітей.

✅Окрім захопливих занять у рамках ініціативи «ФранКоло», команда ГО «РобоклубІФ» спільно з організаціями ГО "Смарт Освіта" , Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland та Terre des hommes реалізували ще один важливий проєкт – безплатний літній табір інженерного мейкерства для дітей 8-12 років! 

📌Більше 70 дітей взяли участь у незабутньому таборі, що відбувався у дві зміни, тривалістю два тижні кожна. Протягом табору діти поринули в захопливу атмосферу розробки та майстрування інженерних конструкцій своїми руками з підручних матеріалів. Кожен день був наповнений цікавими, інтерактивними заняттями, завдяки яким діти розвивали уяву, креативність, логічне, інженерне та проєктне мислення, навчались розумінню простої механіки та законів фізики.

🤍Учасники проєктів вразили нас своєю зацікавленістю, бажанням навчатись, творити щось нове, креативністю та натхненням до роботи! Та для викладачів «Робоклубу» участь в ініціативах стала можливістю відволіктись від негативу, повернутись у звичний ритм життя, навчати дітей та об‘єднувати їх цікавими заняттями та веселощами.☀️

Ми дуже радіємо, що команда ГО «РобоклубІФ» мала змогу долучитись до проєкту «ФранКоло» та реалізувати проєкт літнього табору інженерного мейкерства!

💙💛Старання, розвиток, корисні заняття, командоутворювальні ігри та тепла, дружня атмосфера допомогли нам об’єднати місцевих і приїжджих дітей! І, думаємо, нам вдалось створити нове коло друзів у Франківську!🙌🏻

Читайте також

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

Воркшопи 2D Animation Adventure успішно завершено

22/10/2023
Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

Серія воркшопів "United with 3D" успішно завершена

22/10/2023
Завершення захопливих подій з Micro:bit

Завершення захопливих подій з Micro:bit

22/10/2023
Серія воркшопів “United with 3D”

Серія воркшопів “United with 3D”

16/10/2023

Контакти

Напишіть нам